Ce ai de facut

Campionii sunt facuti din ceea ce au mai adanc sadit in ei: O DORINTA ,UN VIS, O CHEMARE.

Multi dintre cei care intra intr-o afacere nu stiu ce au efectiv de facut si asta se datoreaza in primul rand faptului ca nu citesc deloc informatia care se afla in fata lor.

Cu cat stii mai multe despre afacerea in care intri cu atat iti derulezi in minte un plan de marketing si strategii care sa te ajute sa reusesti.

Ei bine! Am creat acest post tocmai ca stiu ca nu ai citit intreaga informatie si m-am gandit ca ti-ar fi mult mai simplu sa iti spun “motamo” cum si ce ai de facut in aceasta afacere ca sa reusesti.

Mai jos am sa detaliez exact pasii pe care trebuie sa ii urmezi + ofertele pe care le poti primi din partea mea ca si membru al echipei mele.

  1. Inregistreaza-te! – acesta este primul pas. E normal ca daca vrei o firma mergi si iti inregistrezi firma la autoritatile competente pentru a-ti elibera autorizatia de functionare, certificatul de inregistrare etc.
  2. Primesti GRATIS UN WEBSITE exact ca acesta. De obicei percep o taxa de 100 £ (domeniu, hosting, crearea si intretinerea website-ului etc), insa eu sunt dispus sa sustin toate aceste cheltuieli + crearea website-ului + strategii de promovare special pentru tine (daca alegi sa faci parte din echipa mea inregistrandu-te astazi) ca sa te ajut sa reusesti.
  3. Ia legatura si stai in contact cu cel care ti-a prezentat acest business. Este direct interesat ca tu sa reusesti in acesta afacere. Deci, aici ai ajutorul meu personal pentru ca te afli pe site-ul meu de prezentare. Datele mele le gasesti la pagina de contact.
  4. Invita persoane interesate de o astfel de afacere online la webminariile create de membrii echipei in care ai intrat. Ca sa faci acest lucru ai nevoie sa dai like paginii noastre de facebook ROiMarketsLIVE, sa intri in comunitatea noastra ROiMarketsLIVE Community si sa inviti prietenii tai la webminariile create si sustinute de echipa. Toti prietenii tai care vor dori sa se alature acestui business vor face parte din structuta echipei tale (daca vor fi interesati si cred ca li se potrivesc o astfel de afacere).
  5. Promoveaza-te cat mai mult. Nu lasa nici macar o zi sa treaca fara sa trimiti un email (tine legatura cu mine), sa postezi pe un grup, sa emiti un mesaj sau sa vorbesti cu cineva despre afacerea in care tocmai ai intrat.
  6. Aplica strategiile de marketing pe care le aplica si mentorul tau din acest business (ia legatura cu mine). Aceste strategii sunt general valabile in mediul online insa fiecare persoana are o cale mai buna sau mai slaba de a le aplica.
  7. Atinge rank-urile din business! In momentul cand ai inceput sa promovezi afacerea si inscrierile au inceput sa vina tu incepi sa te califici la un anumit rank (ex. Platinum 150, Platinum 600, Platinum 1000, Platinum 5000, Chairman 25…)
  8. Incaseaza bani conform muncii tale. Da, trebuie sa muncesti! Nu ca la un job clasic ore in sir sau ore suplimentare, acest business se poate face si part-time dar si full time si care in orice afacere banii vin in functie de implicarea ta si de dezvoltarea ta.