Echipa si sarcini

Suntem o echipa de antreprenori tineri cu meserii ca si tine (unii sunt ingineri, fotografi, economisti, programatori, designeri), dar mai presus de orice suntem copii si parinti la randul nostru care ne dorim tot ce e mai bun si mai frumos pentru familiile noastre.

In acest moment echipa detine si se ocupa de urmatoarele sarcini:

  • pagina de facebook: ROiMarketsLIVE unde te rugam sa ne dai un Like.
  • grup de facebook: RoiMarketsLIVE Comunnity unde te asteptam cu nerabdare sa ni te alaturi.
  • chat de facebook unde discutam si punem la punct diferite pareri, strategii de marketing, planuri de dezvoltare ale afacerii, dar unde discutam si de alte lucruri deoarece ne consideram o familie.
  • webminarii saptamanale tinute de mentorii echipei noastre pe Zoom.us – si pe aceasta cale te tinem la curent cu aceste webminarii pe pagina noastra de facebook pe care am mentionat-o mai sus.
  • website de prezentare online
  • prezentari grafice sub forma de flyere, postere, carti de vizita, diferite idei precum imprimare logo + motto pe tricouri etc.
  • intrarea in echipa se face intr-un mod unic si placut – te las sa vezi asta pe propria ta piele.

Daca esti multumit de ceea ce auzi si vrei sa faci si tu parte din echipa ROiMarketsLIVE te invit sa te inregistrezi si sa pornesti acest business alaturi de noi, apasand butonul de inregistrare de mai jos:

Dupa ce te-ai inregistrat, te rog sa ma contactezi cat mai urgent pentru a-ti oferi toate uneltele necesare dezvoltarii tale in aceasta afacere.

Datele mele le gasesti la pagina de contact.

E timpul ca tu sa incepi sa ai mai mult timp liber pentru tine si familia ta.

E timpul ca tu sa castigi cel putin 1000$ lunar – pentru ca se poate!

E timpul ca tu sa cresti usor-usor, aplicand strategiile noastre astfel incat sa iti maresti rank-ul in aceasta afacere, asa cum am mentionat in prezentarea business-ului