Motivational

Acesta este primul clip la care te rog sa te uiti.

In viata, indiferent de imprejurari e imposibil sa nu ai un scop, un drum pe care ai dori sa il parcurgi catre VISUL TAU. Ca sa ajungi sa iti indeplinesti acel vis, doar ATITUDINEA CONTEAZA!

Visul este atat de puternic incat daca vom crede in el, ni-l vom putea indeplini

Un al video motivational pe care ti-l recomand nu doar ca aceasta scena, ci iti recomand intregul film: “Pursuit of Happiness”. Nu lasa pe nimeni sa spuna ca NU POTI. Daca vrei ceva cu adevarat fa tot posibilul sa il ai, sa reusesti sa atingi succesul pe care ti-l doresti. Altii nu iti vor da nimic pe gratis, altii nu vor munci pentru tine, ci te vor lasa sa te descurci singur, sa te chinui singur, altii vor sa esuezi. TU NU VREI ACEST LUCRU!

Fi ceea ce vrei sa fi, mergi acolo unde vrei sa ajungi, fa ceea ce vrei sa faci! Viata este doar a ta, nu a celorlalti. Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ca nu poti si dovedeste-le ca se inseala.

Toti avem vise si toti ne dorim sa ni le atingem. Insa ne oprim la acel simplu cuvant “DAR…”. “Dar am incercat”, “Dar nu merge”, “Dar nu functioneaza la mine”, “Dar nu pot” s.a.m.d. Iata un videoclip motivational care iti va schimba parerea despre acest “Dar…”.

Nu lasa cuvantul “Dar…” sa iti invadeze mintea si sa-ti distruga puterea de a-ti indeplini VISUL.

Daca este cineva in viata ta care poate realiza ceva maret pentru tine – acela esti TU. Nu lasa pe nimeni sa-ti fure visul. Fa tot ce iti sta in putinta sa iti atingi telul pentru care esti menit pe acest pamant. Unii se nasc, isi iau o slujba clasica si apoi mor. Nu evolueaza, nu tind catre ceva maret in viata lor si nu viseaza. Tu din care categorie faci parte?

In viata, totul este POSIBIL si doar tu poti face ca acest posibil sa fie si REALIZABIL. Daca crezi in tine cu adevarat, daca stii cine esti cu adevarat, iti cunosti puterile si limitele, atunci nu este nimic pe lumea asta care sa te doboare. “Fie ca poti fie ca nu poti, oricum ai dreptate!” Te rog sa il asculti pe Les Brown, unul dintre cei mai mari speakeri motivationali pe care lumea ni i-a dat.

E posibil – Les Brown!

Ai grija a persoanele negative din viata ta. Nu te lasa infrant de infrangerile si temerile lor. Fi tu insuti, tine la visurile pe care le ai si protejeaza-le. Nu lasa pe nimeni sa ti le distruga doar pentru ca ei si le-au distrus pe ale lor. Daca ei nu au reusit sa faca pasul spre visul lor, nu e vina ta, tu nu esti la fel ca ei. Daca ei nu au putut sa vada mai incolo de esecul unei zile, nu e vina ta, tu ai o zare in care te uiti si vezi un alt viitor, nu vrei sa fii negativ ca ei si sa ratezi ocazia care iti va schimba in bine viata. Scapa de negativistii din viata ta si inconjoara-te cu oameni de calitate, pozitivi care gandesc in perspectiva si au strategii si planuri pe termen lung. Cei care traiesc de pe o zi pe alta crezand ca ziua de maine va fi acolo pentru ei, nu-ti vor aduce decat aceeasi perceptie despre viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *